Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Predvianočné Drážďany a Tri oriešky pre popolušku

, autobusový poznávací zájazd, Predviačné Drážďany a Tri oriešky pre popolušku, Moritzburg , autobusový poznávací zájazd, Predviačné Drážďany a Tri oriešky pre popolušku, Drážďany , autobusový poznávací zájazd, Predviačné Drážďany a Tri oriešky pre popolušku, Drážďany , autobusový poznávací zájazd, Predviačné Drážďany a Tri oriešky pre popolušku, Drážďany , autobusový poznávací zájazd, Predviačné Drážďany a Tri oriešky pre popolušku, Moritzburg
Destinácia: Nemecko, Sasko
Kód zájazdu: 1309495
Cena od: 190 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Eurovíkendy
Advent

Výber termínu

14.12.2024 2 dni 190 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Ubytovanie: 1x v hoteli

Stravovanie: 1x raňajky


Drážďany - Moritzburg


Doprava:
autobusová

Program:

1. deň – odchod v skorých ranných hodinách, presun cez Českú Republiku do jedného z najočarujúcejších nemeckých miest, ležiacom na brehoch rieky Labe – do Drážďan. Mesto bolo po 2. svetovej vojne takmer kompletne zničené bombardovaním. Vystavané bolo do pôvodnej krásy a dostalo prívlastok „Polabská Florencia“. Prehliadka centra mesta - Albertinum, Kulturpalast, Semperova opera, barokový palác Zwinger s krásnym nádvorím a galériou, katedrála Panny Márie, Brűhlove terasy nazývané aj balkón Európy. Individuálne voľno na vianočných trhoch, kde môžete ochutnať špeciality ako drážďanský štólový sladký chlieb, horúci jablkový mušt alebo drážďanský rahmklecks - miestny chlieb so slanými plnkami. Ubytovanie a nocľah.

2. deň - po raňajkách odchod k najrozprávkovejšiemu zámku v Nemecku - zámku Moritzburg, ktorý je u nás preslávený hlavne tým, že tu Libuše Šafránková stratila svoju črievičku, keď utekala z plesu. Prehliadka vianočnej výstavy na zámku s nezameniteľnou  adventnou atmosférou, v popoludňajších hodinách odchod domov, príchod na Slovesnko vo večerných hodinách.


V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 1x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/ os./deň alebo poistenie PLUS 5 EUR/os./deň. Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 45 EUR/1 noc, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 80 EUR. Nástupné miesta: BA bez príplatkov, NR, TT - 10 EUR, PN, PE, TO - 15 EUR, TN, NM, DUB, PD, ZH - 20 EUR, PB, ZA, ZV, BB - 25 EUR. Poznámka: z ceny zájazdu nie je možné poskytnúť zľavy.

Typ stravy:
raňajky

Dni:
2 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Oslavujeme
Sun Travel Nitra oslavuje 20 rokov
Navštívte nás na
Sun Travel Nitra na Facebooku
Partneri
Chorvátske turistické združenie

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »