Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Hotel Materada

Destinácia: Chorvátsko, Istria, Poreč
Kód zájazdu: 806502
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Materada

TV aqua aerobic, gym minigolf kaderníctvo konferenčná miestnosť masáž volejbal stolný tenis tenis strážené parkovisko detské ihrisko detské animácie miniklub detský bazén vodné športy na pláži animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 3 km
Vzdialenosť od pláže: 100 m

Poloha:

N 45° 248 12 E 13° 594 84                    
v časti Špadiči, 100 m od pláže, 3 km severne od mesta Poreč kam premáva (každých 30 min.) turistický vláčik - zastávka 800 m od hotela.

Vybavenie:
plne klimatizovaný hotel prispôsobený rodinám s deťmi, recepcia s trezorom a internetový kút za poplatok, reštaurácia, na recepcii a v aperitív bare Wi-Fi zdarma, kaviareň, bankomat, TV priestor, predajňa suvenírov a tlače, vonkajší bazén s ležadlami a barom, detský bazén oba so sladkou vodou, osušky k bazénu za poplatok, detský mini klub 4-12r. v termíne (20.5.-6.9.), animácie pre teenegerov 13-17.r v termíne (20.6.-30.8.), detské ihrisko, masážny salón, kaderníctvo, úschovňa bicyklov, kongresová sála, strážené platené parkovisko.

Ubytovanie:
klimatizované 2-lôžkové izby (cca 21-24 m2), sprcha/WC, fén, TV-SAT, telefón, balkón do parku resp. na morskú stranu, možnosť prístelky len pre dieťa a na vyžiadanie, možnosť prenajať si malú chladničku za poplatok. Izby na morskú stranu za príplatok. Typ Suite (cca 30 m2) má 2-lôžkovú izbu a dennú miestnosť s prístelkou 110x170 cm (izby sú na vyžiadanie). Rodinná izba 2+2 dve 2-lôžkové izby (á 21 m2) s balkónom do parku resp. na morskú stranu prepojené dvermi (izby sú na vyžiadanie).

Stravovanie:
uvítací prípitok, polpenzia raňajky a večere formou bufetu, k večeri nápoje bez obmedzenia (miestne biele a červené víno, čapované pivo, džús, minerálka v termíne 24.4.-28.9.), 1× v týždni tematická večera. Detský bufet v termíne 24.4.-29.9.. Po skončení poobedňajšieho animačného programu "Kids happy meal" - koláč alebo sendvič alebo snack pre deti do 14r. (27.5.-13.9.). 

Šport a zábava:
celodenné a večerné animácie pre deti a dospelých 20.5.-6.9., 1× v týždni tematický večer, ranná gymnastika, plážový volejbal, aquaerobik, tanečná terasa so živou hudbou, profesionálna show, mini disko.

Za poplatok:
tenis, stolný tenis, minigolf, ihrisko pre loptové hry, vodné športy.

Pláž:
prírodná kamenistá, štrková s upravenými a trávnatými plochami na slnenie, ležadlá a slnečníky za poplatok.

Pes nie je povolený.


Upozornenie:
Na ochranu zdravia všetkých klientov v dôsledku Covid 19 si spoločnosť, pod ktorú hotel patrí vybrala certfikačnú spoločnosť TÜV Croatia (súčasť skupiny TÜV NORD GROUP) na implementáciu overovacieho programu "Hygiene and Cleanlinnes Checked".

Užite si svoj pobyt v zariadeniach spoločnosti uvoľnene a bezpečne so štítkom HYGIENA A ČISTOTA SKONTROLOVANÉ.