Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Maroko - krajina veľkolepých prekvapení

Destinácia: Maroko
Kód zájazdu: 1254954
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

TV fitness centrum klimatizácia bazén

Popis
Od zlatistých západov slnka, cez chutné jedlo a historické budovy až po zabudnuté prašné cesty. Od pohoria Atlas, cez úzke priesmyky, púšte, či pulzujúce mestá. Maroko je jedným slovom veľkolepé. Tento zájazd do Maroka prináša so sebou množstvo exotických záberov a poteší všetky vaše zmysly. Navštívime rušné trhoviská v malých uličkách Marakéša, Ouarzazate – mestečko, ktoré dostalo prezývku “dvere do púšte” a nevynecháme ani mesto večnej jari – Agadir. Zažijete tu orientálnu atmosféru, ktorú môžete nasávať od úsvitu do súmraku. Idete?

Program
1. deň

Prílet na letisko v Agadire, stretnutie so sprievodcom a ubytovanie v hoteli v Agadire.

2. deň
Po raňajkách návšteva Agadiru – mesta večnej jari! Toto mesto bolo po zemetrasení v roku 1960 úplne prestavané. Prehliadka sa začína výletom k ruinám starého Kasbah na kopci, ktorý bol zničený pri tomto zemetrasení. Medzi miesta, ktoré sa oplatí vidieť patrí najväčšia flotila na lov sardiniek na svete, ktorá sa nachádza v prístave Agadiru, kde obchodníci zjednávajú na denných aukciách čerstvé ryby. Presun do Marakéša, noc v Marakéši.

3. deň
Celodenná prehliadka mesta. Marakéš je „perlou juhu“, ktorú založila dynastia Almoravidov na konci 12. storočia. Dopoludnia nás čaká návšteva paláca Bahia, záhrady Menara, záhrady Majorelle a mešity Koutouia. Poobede navštívime trhovisko. Srdce Marakéšu vypĺňajú malé uličky plné obchodíkov, z ktorých niektoré sú malé ako šatníky. Množstvo obchodíkov je tak ohromujúce. Každá časť souku (trhoviska) má svoje zameranie, od korenia a výrobky z kovu až po ingrediencie potrebné na čarovanie. Noc v Marakéši. main

4. deň
Skoro ráno vyrazíme do Quarzazete, náš presun povedieť cez priesmyk Tizi N’Tichka, ktorý je najväčším v severnej Afrike. Počas cesty objavíte pozoruhodnú oblasť, ktorú charakterizuje veľkoleposť a rôznorodosť. Zastavíme sa na prehliadke známeho opevneného mesta Ait Ben Haddou Kasbah. Petrí medzi svetové dedičstvo UNESCO a stalo sa kulisou mnohých filmov.
Po obede si vychutnáme prehliadku mesta Ouarzazate, ktorého meno v berberštine znamená „žiadny hluk.” Potom navštívte Taourirt a Tiffoultoute Kasbahs, ktoré boli starobylými sídlami Glaoui (starý Pacha z Marakéša). Návrat do Marakéša a noc v Marakéši.

5. deň
Raňajky, doobeda, voľný čas, transfer na letisko v Agadire na odlet z Maroka.

Poradie dní v programe sa môže meniť v závislosti od presného času odletu a príletu do destinácie
*zájazd sa uskutoční pri obsadení 8 osobami (maximálny počet osôb je 22)

Ubytovanie
Ubytovanie bude poskytnuté v nasledujúcich hoteloch, alebo v iných hoteloch rovnakej kategórie

Hotel Odyssee park 4* Agadir

Hotel sa nachádza 3 minúty chôdze od pláže a zároveň je v turistickom centre Agadiru. Hotel disponuje vonkajším bazénom a fitnescentrom. Izby majú klimatizáciu aj kúrenie, moderné kúpeľne, TV s plochou obrazovkou a výhľad na bazén alebo do záhrady.
Raňajky sú formou bufetových stolov v hotelovej reštaurácii alebo v snack bare.

BLUESEA Les Printemps 4* Marakéš
Tento hotel je centrálne umiestnený v Marakéši. Hotel sa nachádza v novej časti  Gueliz, v príjemne pokojnej oblasti, ktorá sa nachádza v krátkej vzdialenosti od hlavných turistických miest, ktoré musíte navštíviť pred odletom domov.
Budova bola postavená v roku 2014 a ponúka moderný dizajn s prakticky úplne novým vybavením.
Izby majú manželskú posteľ alebo dve samostatné lôžka, klimatizáciu, TV, telefón a vlastnú kúpeľňu, aby ste sa cítili v pohodlí svojho domova!


Cena zahŕňa
ubytovanie v 4* hoteloch s raňajkami
transfery klimatizovaným autobusom
slovensky/česky hovoriaci sprievodca
vstupné do paláca Bahia a záhrad Majorelle

Cena nezahŕňa
letenky od 120€/osoba
cestovné poistenie: 2,50€/osoba/deň
alebo cestovné poistenie Pandemic: 4€/osoba/deň
osobné výdavky
ostatné stravovanie okrem raňajok

Oslavujeme
Sun Travel Nitra oslavuje 20 rokov
Navštívte nás na
Sun Travel Nitra na Facebooku
Partneri
Chorvátske turistické združenie

Kontaktujte nás

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »