Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Kvetinové Holandsko a Belgicko

, autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, tulipánové polia a veterné mlyny , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, tradičné dreváky , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, kvetinové záhony , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, tradičné dreváky , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, tulipány , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Zaanse Schans, tulipány , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, tulipány , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, tulipány , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Amsterdam, Zuiderkerk , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Amsterdam, centrum mesta , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Rotterdam, panoráma mesta , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Zaanse Schans, typická architektúra , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Amsterdam, mestský kanál , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Amsterdam, mestský kanál , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Amsterdam, Yellow House Canteen , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Zaanse Schans, zelený veterný mlyn , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Amsterdam, bicykle , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, tradičné dreváky , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, tulipánové polia a veterné mlyny , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Rotterdam, Euromast Tower , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, kvetinové záhony , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, mapa , autobusový poznávací zájazd, Kvetinové Holandsko a Belgicko, Keukenhof, letáky
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1266092
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Kto by nepoznal obrazy s nekonečnými pásmi farebných kvetov a nerozoznal v nich okamžite Holandsko? Účastníci zájazdu uvidia túto prírodnú hru farieb a tvarov na vlastné oči. K tomu navštívia metropolu Európskej únie - Brusel, navštívia Amsterdam, užijú si výhľad zo 180 m vysokej veže Euromast a spoznajú aj tradičný život na holandskom vidieku v skanzene Zaanse Schans.

Ubytovanie: 2x v hoteli
Stravovanie: 2x raňajky 

Brusel – Rotterdam – Keukenhof - Zaanse Schans – Amsterdam 

Holandsko:

Belgicko:


Doprava:
autobusová


Program:

1. deň – odchod zo Slovenska v popoludňajších hodinách, tranzit do Belgicka.

2. deň – príchod do metropoly Európskej únie – Bruselu - sídla medzinárodných a nadnárodných politických a ekonomických organizácií. Krajina je známa vynikajúcou belgickou čokoládou a pralinkami, ale preslávená je tiež stovkami druhov belgického piva. Prehliadka Bruselu zahŕňa historickú časť mesta a katedrálu Sv. Michala, Kráľovský palác, námestie Grand Place s cechovými domami, radnicu. Zaujímavosťou je tiež Atomium – známa stavba zväčšeniny molekuly kryštálu železa patrí k Bruselu od výstavy EXPO v roku 1958 a stala sa jednou z najpopulárnejších bruselských atrakcií. Hneď vedľa sa nachádza park Mini-Európa - približne 350 zmenšených modelov najznámejších monumentov z 80 rôznych miest Európy. Večer ubytovanie v hoteli.

3. deň – raňajky, transfer do Rotterdamu – mesta, ktoré sa pýši najväčším prístavom v Európe. Prehliadka vonkajšej expozície námorného múzea, typických žltých šikmých domčekov Kubushuizen, ktoré sú neobývané a slúžia ako múzeum, či vyhliadkovej veže Euromast, ktorá ponúka panoramatický výhľad z výšky 185 metrov. Návšteva svetoznámeho parku Keukenhof, najväčšieho kvetinového parku v Holandsku a druhého najväčšieho na svete. Na 32 hektároch každoročne rozkvitne 6-7 miliónov narcisov, tulipánov, hyacintov, krokusov. Neopakovateľný zážitok vytvára jedinečné zoskupenie kvetín s rôznymi trvalkami v zeleni členitého parku s vodnými plochami, kríkmi a stromami. Ubytovanie v hoteli. 

4. deň – raňajky, presun do dedinky Zaanse Schans - prehliadka skanzenu s veternými mlynmi a typickými rybárskymi domčekmi, ktoré návštevníkovi ukazujú časť holandskej histórie. V dedinke sa taktiež nachádzajú dielne, v ktorých prebiehajú ukážky výroby syrov a legendárnych holandských drevákov. Transfer do hlavného mesta Holandska, Amsterdamu. Prehliadka historického centra s námestím Dam, hlavná trieda Damrak, Mincové námestie, kvetinový trh, plavba loďou po grachtoch (kanáloch). Odchod na Slovensko vo večerných hodinách.

5. deň – návrat na Slovensko v popoludňajších hodinách.



V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 2 x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.


V cene nie je zahrnuté:

Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc), doprava v meste (napr. metro, vlak a pod.) počas zájazdu po pamiatkách a atrakciách. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň, orientačná cena vstupov cca 90 EUR/os. (platba na mieste). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 95 EUR/2 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 180 EUR. Prípadné vstupy na atrakcie, do múzetí atd. Nástupné miesta: BA – bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA, MT - 25 EUR, KE, PO, PP, LM, RK- 35 EUR. Upozornenie: termín 07.04. - 10.04. 2023 - Veľká noc.  


ORIENTAČNÉ CENY VSTUPOV:

Euromast – 13€ – 16,5€, Keukenhof – 18,5€, Zaanse Schans - vstup do areálu zdarma, Zaans múzeum -14,5€, Rembrandtovo múzeum – 17,5€, Madame Tussauds Amsterdam - 26€.


Typ stravy:
raňajky

Dni:
5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD


Pamiatky v programe pre leták:
Keukenhof | Zaanse Schans | Amsterdam | Rotterdam

Oslavujeme
Sun Travel Nitra oslavuje 20 rokov
Navštívte nás na
Sun Travel Nitra na Facebooku
Partneri
Chorvátske turistické združenie

Kontaktujte nás

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »