Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Praha, zámky a hrady v Čechách

, autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, Praha, Pražský hrad , autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, Praha, Pražský hrad , autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, Praha, Karlov most , autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, Praha, panoráma mesta , autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, Praha, panoráma mesta , autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, Praha, Pražský hrad a Vltava , autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, zámok Hluboká , autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, Český Krumlov, panoráma mesta , autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, Český Krumlov , autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, Český Krumlov, kostol sv. Víta , autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, Praha, Pražský hrad , autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, Praha, Karlov most , autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, Praha, panoráma mesta , autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, Praha, Pražský hrad , autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, České Budějovice , autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, zámok Karlštejn , autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, zámok Karlštejn , autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, mapa , autobusový poznávací zájazd, Praha - zámky a hrady v Čechách, leták
Destinácia: Česká republika
Kód zájazdu: 1266123
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Na účastníkov zájazdu čakajú štyri dni plné spoznávania kultúrno-historických pamiatok Českej republiky. V programe nesmú chýbať hlavné pražské atraktivity, ako Katedrála sv. Víta a Pražský hrad, Karlov most, Staromestské námestie s orlojom a Václavské námestie, či nádherne zachovalá historická Zlatá ulička preslávená alchymistami kráľa Rudolfa hľadajúcimi Kameň mudrcov.  


Ubytovanie: 3x v hoteli

Stravovanie: 3x raňajky


Praha - Karlštejn - Hluboká - České Budějovice - Český Krumlov


VSTUPU DO KRAJINY


Doprava:
autobusová

Program:

1. deň – odchod zo Slovenska v ranných hodinách, popoludní príchod do Prahy (UNESCO), prechádzka Vyšehradom a centrom mesta, Václavské námestie, Staromestské námestie s radnicou a orlojom, Týnsky chrám, Obecný dom, Prašná brána, Karlova univerzita. Vo večerných hodinách ubytovanie v hoteli.

2. deň – po raňajkách prehliadka ďalších pražských pamätihodností – Strahovský kláštor, Loreta, Pražský hrad s katedrálou Sv. Víta – najznámejšia pamiatka Prahy i celej Českej republiky, ktorej pramene siahajú až do 9. storočia, Zlatá ulička, ktorá si zachovala pôvodný ráz, dnes sa tu nachádzajú galérie, originálne obchodíky a expozície, Starý palác, Chrám sv. Juraja, Malá strana – kostol sv. Mikuláša, kostol Karmelitánov s pražským Jezulátkom, Karlov most – najstarší stojaci most cez rieku Vltavu. Vo večerných hodinách návrat späť do hotela.

3. deň – po raňajkách presun autokarom na Karlštejn – impozantný hrad, ktorý má medzi českými hradmi výnimočné postavenie nielen historickým významom, ale i svojou architektúrou a mohutnosťou. Hrad bol vybudovaný rímskym cisárom a českým kráľom Karolom IV. v roku 1348 predovšetkým ako miesto uloženia kráľovských pokladov. Prehliadka historických interiérov. Po prehliadke presun na zámok Hluboká, ktorý patrí medzi najkrajšie české zámky a je národnou kultúrnou pamiatkou. Predlohou pri poslednej prestavbe bol anglický zámok vo Windsore. Zámok Hluboká je obľúbeným miestom všetkých romantikov. Po prehliadke transfer do Českých Budějovíc, ktoré sú hospodárskym a kultúrnym centrom južných Čiech. Po ubytovaní prechádzka centrom mesta.

4. deň – po raňajkách krátky presun do Českého Krumlova (UNESCO) – prekrásne historické centrum s Námestím svornosti a Morovým stĺpom. Zámok, ktorý je svojou rozlohou druhý najväčší hradný a zámocký komplex v Čechách (po Pražskom hrade). Bol vyhlásený za prísne chránenú kultúrnu pamiatku. Počas šiestich storočí tu bolo vybudovaných približne štyridsať budov, ktoré sú sústredené v okolí piatich nádvorí, zámockej záhrady, divadla s otáčavým hľadiskom. Prehliadka podhradia tvoreného gotickými štvrťami Latránom a Parkánom. V popoludňajších hodinách odchod.



V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 3x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo PLUS 4,70 EUR/os./deň, orientačná cena vstupov30 €/os. (platba na mieste v miestnej mene). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 110 EUR/3 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 80 EUR. Nástupné miesta: BA bez príplatku, NR,TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA- 25 EUR.

Typ stravy:
raňajky

Dni:
4 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Karlův most | Karlštejn | Hluboká | Český Krumlov

Oslavujeme
Sun Travel Nitra oslavuje 20 rokov
Navštívte nás na
Sun Travel Nitra na Facebooku
Partneri
Chorvátske turistické združenie

Kontaktujte nás

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »