Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Rezidencia Doria Garibaldi

Rezidencia Doria Garibaldi v stredisku Porto Garibaldi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Doria Garibaldi v stredisku Porto Garibaldi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Doria Garibaldi v stredisku Porto Garibaldi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Doria Garibaldi v stredisku Porto Garibaldi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Doria Garibaldi v stredisku Porto Garibaldi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Doria Garibaldi v stredisku Porto Garibaldi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Doria Garibaldi v stredisku Porto Garibaldi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Doria Garibaldi v stredisku Porto Garibaldi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Doria Garibaldi v stredisku Porto Garibaldi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Doria Garibaldi v stredisku Porto Garibaldi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Doria Garibaldi v stredisku Porto Garibaldi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Doria Garibaldi v stredisku Porto Garibaldi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou Rezidencia Doria Garibaldi v stredisku Porto Garibaldi, zájazdy autobusovou a individuálnou dopravou
Destinácia: Taliansko, Emilia-Romagna, Porto Garibaldi
Kód zájazdu: 1269092
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezidencia Doria Garibaldi

TV domáce zviera chladnička,minibar gril, ohnisko detská postieľka detské ihrisko plážový servis piesočnato-kamienková pláž piesočnatá pláž internet, WiFi
Vzdialenosť od centra: 150 m
Vzdialenosť od pláže: 50 m
Rýchly popis:

Moderne zariadená rezidencia pár krokov od pláže, v tichej zóne centrálnej časti pobrežnej promenády v stredisku Porto Garibaldi, kúsok od detského parku. Stredisko Porto Garibaldi sa nachádza asi 40 severne od historického mesta Ravenna, kedysi hlavného mesta Západorímskej ríše a zapísaného v zozname UNESCO, a 6 km od romantického mestečka Comaccchio postaveného na ostrovčekoch.


Poloha:
na ulici Viale Calatafimi 62 v stredisku Porto Garibaldi, iba 50 m od privátnej pláže (plážový servis za doplatok 70 EUR na mieste) a 100 m od verejnej pláže bez poplatkov. Asi 100 m je vzdialená autobusová zástavka a 150 m centrum strediska. Stredisko je vhodné pre pokojnú rodinnú dovolenku s deťmi. V blízkosti su reštaurácie, detské ihrisko, pizzeria, obchod.

Ubytovanie:
pre návštevníkov je k dispozícii záhrada s grilom, apartmány sú moderne zariadené a všetky sú vybavené sociálnym zariadením, imatizáciou, SAT TV, Wi-Fi, balkónom či terasou s malou predzáhradkou. Bilocal pre 4 osoby má obývaciu miestnosť s kuchynským kútom a rozkladacím dvojlôžkom, spálňu s dvojlôžkom. Trilocal pre 6 osôb pozostáva z obývacej miestnosti s kuchynským kútom a rozkladacím dvojlôžkom, spálne s dvojlôžkom a spálne s poschodovou posteľou. Parkovanie možné na ulici v blízkosti domu za poplatok alebo zadarmo - podľa zóny, alebo pri parku pre deti. malé domác e zvieratá povolené za poplatok 40 EUR/7 nocí.

Stravovanie:

bez stravy.


Pláž:

piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora, vhodná aj pre deti iba pár krokov od domu. K dispozícii verejná pláž bez poplatkov a aj pláž s plážovým servisom /platba na mieste/.


Doprava:
individuálna

V cene je zahrnuté:
prenájom apartmánu na 7 nocí, všetky spotreby, klimatizácia, Wi-Fi, telefonická asistencia delegáta.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: platba na mieste: záverečné upratovanie 70 EUR/apartmán, miestna pobytová taxa, Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 5 EUR/osoba/deň, asistencia k motorovému vozidlu 2,30 EUR/deň. Kaucia 100 EUR/apartmán - v prípade vrátenia nepoškodeného apartmánu sa vracia späť. Ostatné doplatky: zvieratá sú povolené za 40 EUR/do 5 kg. Plážový servis za poplatok 70 EUR/týždeň. Z cien uvedených pri tomto objekte je možné poskytnúť zľavy.


Informácie o krajine a stredisku:

TALIANSKO

Taliansko patrí k najnavštevovanejším krajinám na svete. Je to krajina bohatej a dlhej histórie, krajina nekonečných pláží, zasnežených hôr, malebných jazier, viníc či olivových hájov, romantických mestečiek, galérií, chrámov a múzeí. Dovolenka v tejto krajine je vždy nezabudnuteľná. Každoročne sa do nej vracajú tisícky klientov, aby vždy objavili niečo nové. V Taliansku si vyberie každý: ten, čo rád leňoší na širokej pieskovej pláži na severe i ten, kto uprednostňuje malé skalnaté zákutia v južnej Kalábrii. Obdivovatelia architektonických a umeleckých skvostov minulých storočí si vychutnajú prechádzku miestami ako Verona, Benátky, Terst, Rím, Neapol v rámci fakultatívnych výletov. Všetky zážitky umocní vynikajúca kuchyňa a temperamentní hostitelia.

PORTO GARIBALDI

Typické talianske prázdninové letovisko severne od Rimini so všetkým, čo k tomu patrí - promenádou, prístavom, obchodmi a reštauráciami s výbornými talianskymi špecialitami a kaviarničkami voňajúcimi capuccinom a pistaciovou zmrzlinou. Široké piesočnaté upravené  pláže s atrakciami pre deti. Možnosť fakultatívnych výletov do blízkej historickej Ravenny, známej množstvom zachovalých byzantských mozaík, univerzitnej Ferrary so sídlom biskupa, iba necelé dve hodiny od San Marína najstaršej republiky na svete.

V okolí je množstvo zábavných parkov pre deti v známej oblasti Rimini, kde je možné prežiť celý deň spolu s deťmi a užiť si množstvo atrakcií. Iba 6 km od Porto Garibaldi je úžasné romantické mestečko Comacchio, postavené na ostrovčekoch a popretkávané kanálmi, ktoré sú prepojené množstvom mostov, pripomínajúce Benátky.


Oslavujeme
Sun Travel Nitra oslavuje 20 rokov
Navštívte nás na
Sun Travel Nitra na Facebooku
Partneri
Chorvátske turistické združenie

Kontaktujte nás

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »