Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Narcis

Hotel Narcis - hotel - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Istria, Rabac Hotel Narcis - areál s bazénom - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Istria, Rabac Hotel Narcis - bazén - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Istria, Rabac Hotel Narcis - areál s bazénom - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Istria, Rabac Hotel Narcis - panorama - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Istria, Rabac Hotel Narcis - panorama - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Istria, Rabac Hotel Narcis - panoráma - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Istria, Rabac Hotel Narcis - bazén s tobogánmi - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Istria, Rabac Hotel Narcis - detský bazén - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Istria, Rabac Hotel Narcis - hotel - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Istria, Rabac Hotel Narcis - izba - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Istria, Rabac Hotel Narcis - izba - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Istria, Rabac Hotel Narcis - kúpeľňa - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Istria, Rabac Hotel Narcis - hotel - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Istria, Rabac
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Rabac
Kód zájazdu: 1271203
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Narcis

TV chladnička,minibar bicykle minigolf sauna wellness, spa stolný tenis tenis parkovisko detská postieľka tobogan, šmýkačka detské animácie miniklub vodné športy na pláži plážový servis štrková pláž kamienková pláž fitness centrum trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 500 m
Vzdialenosť od pláže: 100 m
Rýchly popis:

Hotelový komplex pozostáva z hotelov Narcis, Hedera a Mimosa/Lido Palace. Nachádza sa neďaleko letoviska Rabac v zálive Maslinica.


Poloha:
hotel Narcis leží asi 200 m od pláže, približne 500 m od letoviska Rabac a 5 km od starobylého mestečka Labin.  

Hotel:

recepcia, reštaurácia a aperitív bar. Štyri vonkajšie bazénové komplexy so sladkou vodou, ležadlá pri bazéne zdarma (obmedzený počet), slnečníky za poplatok. Detské animácie v miniklube (6-12 rokov), večerné animácie pre dospelých, parkovisko. Wi-Fi v celom hoteli zdarma.

Upozornenie: pes nie je povolený



Izby:

klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek (rozťahovacie lôžko), majú balkón na morskú stranu, kúpeľňu s WC, sušič na vlasy, trezor, telefón, SAT TV a chladničku.  

Upozornenie: pokiaľ nie je  využitá možnosť prísteliek, hotel negarantuje klientom izbu s prístelkami.



Stravovanie:

polpenzia - raňajky a večere formou bufetových stolov, čapované nápoje k večeri (voda, víno, pivo alebo nealkoholické nápoje).

Príplatok  služby ALL INCLUSIVE zahŕňa: 07:00 – 10:00 raňajky, 12:30 – 14:00 obed a 18:30 – 21:00 večera – formou bufetu • počas podávania obeda a večere čapované nápoje (voda, víno, pivo, nealko) • 10:00-22:00 čapované nápoje (káva, čaj, voda, víno, pivo, nealko a miestne tradičné alkoholické nápoje) v all inclusive bare v hoteli • 10:00-12:00 dopoludňajší snack v hoteli • 10:00-18:00 čapované nápoje (káva, čaj, voda, nealko a miestne tradičné alkoholické nápoje) v all inclusive bare Lungo mare v blízkosti pláže • 15:00-17:00 popoludňajší snack v hoteli ( zmrzlina, dezerty, sendviče, mini pizza a pod.)


Pláž:
štrkovo-kamenistá pláž s pozvoľným vstupom do mora, vhodná aj pre malé deti. Ležadlá a slnečníky na pláži za poplatok.  

Doprava:
autobusová, individuálna

V cene je zahrnuté:
7x ubytovanie s polpenziou, nápoj k večeri (voda, víno, pivo alebo nealkoholický nápoj), klimatizácia, balkón na morskú stranu, TV, chladnička, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci).

V cene nie je zahrnuté:
Doprava: KLIM BUS 130 EUR/osoba, príplatok za samostatnú dopravu bez ubytovania 30 EUR/osoba. Povinné príplatky: pobytová taxa pre osoby od 18 rokov 21 EUR/osoba/7 nocí, pobytová taxa 12-18 rokov 10,50 EUR/osoba/7 nocí. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo PLUS 5,00 EUR/os./deň, asistencia k motorovému vozidlu 2,50 EUR/deň. Nástupné miesta: BA, KE - bez príplatku, PO-5 EUR, TT, Sereď - 10 EUR, NR, PN, TO - 15 EUR, NM, TN, PE, MI, HE, PP, VT - 18 EUR, BB, ZV, ZH, PD, PB, ZA, MT, LM, PB, PU, RK - 20 EUR. Upozornenie: miestenky nie je možné zakúpiť. 

Typ stravy:
polpenzia

Informácie o krajine a stredisku:

Chorvátsko
Viac ako tisíc km dlhé jadranské pobrežie medzi Umagom na severe a Dubrovníkom na juhu je už dávno známe ako raj pre milovníkov mora, potápania, dobrého vína a vynikajúcej kuchyne. Dlhé pláže, termálne pramene, mohutné pohoria, či malebné mestá v nížine – to všetko ponúka návštevníkovi Chorvátsko. V neposlednom rade priateľské obyvateľstvo, s ktorým sa dorozumieme aj bez slovníka, je dôvodom k tomu, že Chorvátsko je pre slovenských turistov krajinou číslo jeden.


Istria
Istria je najväčším polostrovom s veľmi členitým pobrežím a vybudovanými turistickými strediskami s dlhou tradíciou, plážami obkolesenými zelenými borovicovými lesmi, vnútrozemím so zelenými kopcami, jazerami a úrodnými nížinami. Hornatá krajina ponúka liečivé pramene, vínne cesty a mestá, patriace kedysi Rimanom. Pula je najväčšie a najstaršie mesto Istrie s dodnes zachovalými rímskymi pamiatkami, v jej okolí boli vybudované kvalitné turistické strediská – medzi nimi i Punta Verudela. Banjole je malá rybárska obec, vzdialená 6 km od Puly, známa hlavne pre milovníkov morských plodov, ktoré veľmi chutne pripravujú v miestnych reštauráciách. Je rajom pre rybárov. Medulin je mesto známe krásnymi plážami rôzneho druhu s prekrásne členitým pobrežím a tiež miesto, kde môžete prežiť pokojnú a romantickú dovolenku, ale zároveň dynamický a aktívny oddych s množstvom športových aktivít. Umag ležiaci na severozápade Istrie je typický členitým pobrežím s mnohými polostrovčekami, borovicovými lesmi a bohatou vegetáciou. Rabac je známe turistické stredisko na juhovýchodnom pobreží Istrie vyhľadávané vďaka prekrásnym štrkovým plážam a krištáľovo čistému moru.


Fakultatívne výlety:

Benátky - celodenný výlet rýchloloďou (cca 2 hod. jedna cesta), prehliadka mesta s odborným sprievodcom, pre výletníkov sa organizujú za poplatok plavby gondolami a obed.


Fish Piknik - celodenný výlet loďou pozdĺž pobrežia Istrie, vyhliadková plavba za prírodnými krásami a prímorskými mestečkami spojená s kúpaním. Na lodi sa podáva obed – ryba a domáce víno.


Plitvice - celodenný autobusový výlet do národného parku Plitvice. Vstup a prehliadka národného parku s odborným sprievodcom.


Pula - poldenný výlet do mesta Pula, ktoré je plné rímskych pamiatok - Sergiov Slavoluk, Augustov chrám a predovšetkým jeden z najzachovalejších rímskych amfiteátrov. Príjemná pešia zóna ponúka posedenie aj možnosť nákupov. 


Oslavujeme
Sun Travel Nitra oslavuje 20 rokov
Navštívte nás na
Sun Travel Nitra na Facebooku
Partneri
Chorvátske turistické združenie

Kontaktujte nás

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,31 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,95 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »