Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Hotel Continental - Happy Land

Destinácia: Bulharsko, Slnečné pobrežie
Kód zájazdu: 702854
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Continental - Happy Land

TV basketbal chladnička,minibar lekárska služba konferenčná miestnosť futbal volejbal parkovisko detský bazén piesočnatá pláž trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od pláže: 200 m
Popis
Príjemný hotel situovaný uprostred zeleného píniového lesa v najobľúbenejšou bulharskom letovisku, len 200 m od krásnej piesočnatej pláže, vhodný pre všetky vekové kategórie.

Poloha
Hotel má výbornú polohu v tichej južnej časti najpopulárnejšieho bulharského letoviska Slnečné pobrežie, uprostred píniového parku, cca 200 m od najbližšej pláže, v 1. línii, iba 30 m od piesočných dún. Centrum Slnečného pobrežia je len 10 minút chôdze od hotela, ale pre klientov je autobusová zastávka priamo pri hoteli, kde stojí autobus, ktorým sa možno dostať do centra, rovnako aj do starého historického mesta Nessebar.

Ubytovanie
Pohodlné 2-lôžkové izby s možnosťou 3. pevnej postele ako prístelky sú účelne zariadené s vlastným sociálnym zariadením so sprchovým kútom, klimatizáciou (v cene), TV/SAT, balkónom s výhľadom na bazén, telefónom a chladničkou. V hoteli sú možné aj izby s 2 prístelkami, ktoré sú vhodné pre deti do 12 rokov.

Vybavenie a služby
Hotel disponuje vstupnou halou s recepciou, 2 bazénmi (z toho jeden detský), reštauráciou s príjemnou letnou terasou a barom pri bazéne. K vybaveniu hotela patrí aj konferenčná sála, lekárske centrum, parkovisko a športové ihriská (basketbal, volejbal, futbal). Pre klientov sú k dispozícii bezpečnostné schránky, úschovňa batožiny, požičovňa áut a bezplatná WiFi zóna v priestoroch recepcie. V blízkosti hotela sú supermarkety, reštaurácie a obchodíky so suvenírmi.

Stravovanie
POLPENZIA alebo ALL INCLUSIVE LIGHT podávané priamo v hotelovej reštaurácii. V prvý deň nástupu na pobyt večera, v deň odchodu raňajky. POLPENZIA: raňajky a večere formou bufetu; možnosť doobjednať alkoholické nápoje k večeri (víno, pivo) ALL INCLUSIVE LIGHT: raňajky, obedy a večere formou bufetu + nápoje (alko, nealko) k jedlám

Doprava
Autobusová - klimatizovaným autobusom s plnou výbavou zn. Mecedes Dopravu zabezpečíme po trase: Bardejov, Prešov, Košice + ZVOZ ZDARMA (min. 10 osôb z jedného smeru): Snina, Humenné, Strážske, Michalovce, Trebišov - Hriadky a Vranov nad Topľou Prvý a posledný deň je výmenný a je určený k preprave.

Cena zahŕňa
9 x hotelové ubytovanie v klimatizovaných izbách s polpenziou, doprava klimatizovaným autobusom, delegačný servis, poistenie insolventnosti CK, lehátka a slnečníky pri bazéme + povinné príplatky: pobytová taxa

Cena nezahŕňa
Komplexné cestovné poistenie, miestenka

Zľavy
Skupinové zľavy: Veľké zľavy poskytujeme pre skupiny nad 20 osôb s osobami zdarma podľa dohody. Zaplatením 100% ceny zájazdu vám garantujeme zachovanie ceny zájazdu v prípade akýchkoľvek menových zmien a zvýšenia ceny paliva. Zľavy nie je možné kombinovať, pokiaľ nie je uvedené inak. Zľavy sa nevzťahujú na last minútové zájazdy a vyhlásené akcie.
Oslavujeme
Sun Travel Nitra oslavuje 20 rokov
Navštívte nás na
Sun Travel Nitra na Facebooku
Partneri
Chorvátske turistické združenie

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,25 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,70 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »