Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Naturist rezort Solaris - Izby

Destinácia: Chorvátsko, Istria, Poreč
Kód zájazdu: 806491
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Naturizmus

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Naturist rezort Solaris - Izby

nákupná pasáž aqua aerobic, gym aerobik strážené parkovisko animačný program klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 13 km
Vzdialenosť od pláže: 50 m

Poloha:

45°17’13’’N   13°35’8’’E
13 km od Poreča, pavilóny 50-100 m od pláže.

Vybavenie:
centrálna recepcia s Wi-Fi, reštaurácia Galeb á la carte, reštaurácia grill Crnika na pláži a reštaurácia & bar Sidro pri bazéne, bufet Lara, supermarket, predajňa suvenírov, vonkajší bazén so sladkou vodou a ležadlami s výhľadom na more, strážené bezplatné parkovisko.

Ubytovanie:
typ A (21 m2) – 2-lôžkové izby Superior bez možnosti prístelky, sprcha/WC, SAT-TV, telefón, balkón na morskú stranu. Typ A1 – má navyše klimatizáciu a fén.

Typ Suita (43 m2) – 2-lôžková izba, denná miestnosť s rozkladacím gaučom pre dve osoby, sprcha/WC, fén, SAT-TV, telefón, balkón na morskú stranu.


Stravovanie:
polpenzia, raňajky a večere formou bufetu v centrálnej reštaurácii pri pláži, k večeri 19:00-21:00 nápoje neobmedzene (miestne biele a červené víno, čapované pivo a nealko nápoje z automatu). 2× v týždni tematická večera v utorok Istrijská a v piatok námornícka večera.

Šport a zábava:
celodenné animácie pre deti a dospelých (od júla do septembra), ranná gymnastika, aerobik, aquaerobik, severská chôdza, tanečná terasa 20.00-23.30 hod. od júna, 1× v týždni tematický večer, deň Solarisu v mesiaci júl, karnevalový týždeň s finále na pláži v 1. augustovú sobotu. 8 antukových tenisových kurtov s požičovňou výstroja, multifunkčné ihrisko, plážový volejbal, stolný tenis, minigolf, prenájom bicyklov a cyklo-túry so sprievodcom. V neďalekom stredisku Valeta (cca 500 m) škola potápania www.zeus-faber.com  

Pláž:
prírodná pláž Galeb dĺžky 2,5 km, kamenistá, skalnatá, schodíky s kovovým zábradlím, štrkopiesková s pozvoľným vstupom do mora, sprchy, záchranná služba. Ležadlá a slnečníky za poplatok. Časť vyhradená pre domácich miláčikov.

Pes nie je povolený.

Oslavujeme
Sun Travel Nitra oslavuje 20 rokov
Navštívte nás na
Sun Travel Nitra na Facebooku
Partneri
Chorvátske turistické združenie

Kontaktujte nás

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »