Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Rezort Belvedere - Izby

Destinácia: Chorvátsko, Istria, Vrsar
Kód zájazdu: 806509
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezort Belvedere - Izby

TV bicykle kajak, kanoe sauna parkovisko miniklub detský bazén vodné športy na pláži trezor animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 500 m
Vzdialenosť od pláže: 30 m

Poloha:

N 45 8' 49,08“   E 13 36' 2,66“
na briežku 500-800 m od historického centra Vrsaru, 30-200 m od pláže.

Vybavenie:

luxusný komplex terasovite vystavaných budov, väčšina s nezabudnuteľným výhľadom na more, klimatizovaná centrálna recepcia a reštaurácia, zmenáreň, internetový kút za poplatok, eskalátory k pláži, obchody, reštaurácia a la carte Lungomare s terasou priamo nad morom a Wi-Fi zdarma, Trattoria Basilico s terasou na rive, zmrzlináreň/kaviareň Aroma s terasou na rive, vonkajší bazén s Pool barom Belvedere, vírivkami, tobogánom a slnečnými teraskami a Wi-Fi zdarma, detský bazén so šmykľavkou oba so sladkou vodou, slnečníkmi a ležadlami, detský mini klub (4-11r.), nestrážené bezplatné parkovisko.

Ubytovanie:
klimatizované 2-lôžkové komfortné izby SUPERIOR (21-29 m2) s možnosťou prístelky, trezor, mini chladnička, kúpeľňa/WC, TV-SAT, telefón, Wi-Fi, fén, detektor dymu, balkón na morskú stranu. Prístelka = rozkladacie kreslo alebo gauč. Izby PREMIUM (30 m2) na vyžiadanie sú v 1. rade pri mori, výhľad môžu cloniť stromy.

Stravovanie:
polpenzia v reštaurácii – raňajky a večere formou bufetu. Stravovanie je možná aj pre vegetariánov a diabetikov. 

Šport a zábava:
moderné bazénové centrum, detský bazén so šmykľavkou, celodenné animácie pre deti a dospelých, tanečná terasa Belvedere.

Za poplatok:
hydromasáže, sauna, fitnes v hoteli PINETA, vodné športy, požičovňa bicyklov, člnov, šliapadiel, kanoe, športový areál Porto Sole vzdialený 500 m – 10 tenisových kurtov z toho 2 asfaltové, stolný tenis, minigolf, ihrisko na loptové hry, basketbal, boccia, plážový volejbal, škola potápania.

Pláž:
kamenistá prírodná, upravená, pre deti jemný štrk s pozvoľným vstupom do mora, ležadlá a slnečníky za poplatok, sprchy, kabíny na prezliekanie, prírodný chládok.

Pes nie je povolený.

Oslavujeme
Sun Travel Nitra oslavuje 20 rokov
Navštívte nás na
Sun Travel Nitra na Facebooku
Partneri
Chorvátske turistické združenie

Kontaktujte nás

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »