Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Rezort Belvedere - Izby

Destinácia: Chorvátsko, Istria, Vrsar
Kód zájazdu: 806509
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezort Belvedere - Izby

TV bicykle kajak, kanoe sauna parkovisko miniklub detský bazén vodné športy na pláži trezor animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 500 m
Vzdialenosť od pláže: 30 m

Poloha:

N 45 8' 49,08“   E 13 36' 2,66“
na briežku 500-800 m od historického centra Vrsaru, 30-200 m od pláže.

Vybavenie:

luxusný komplex terasovite vystavaných budov, väčšina s nezabudnuteľným výhľadom na more, klimatizovaná centrálna recepcia a reštaurácia, zmenáreň, internetový kút za poplatok, eskalátory k pláži, obchody, reštaurácia a la carte Lungomare s terasou priamo nad morom a Wi-Fi zdarma, Trattoria Basilico s terasou na rive, zmrzlináreň/kaviareň Aroma s terasou na rive, vonkajší bazén s Pool barom Belvedere, vírivkami, tobogánom a slnečnými teraskami a Wi-Fi zdarma, detský bazén so šmykľavkou oba so sladkou vodou, slnečníkmi a ležadlami, detský mini klub (4-11r.), nestrážené bezplatné parkovisko.

Ubytovanie:
klimatizované 2-lôžkové komfortné izby SUPERIOR (21-29 m2) s možnosťou prístelky, trezor, mini chladnička, kúpeľňa/WC, TV-SAT, telefón, Wi-Fi, fén, detektor dymu, balkón na morskú stranu. Prístelka = rozkladacie kreslo alebo gauč. Izby PREMIUM (30 m2) na vyžiadanie sú v 1. rade pri mori, výhľad môžu cloniť stromy.

Stravovanie:
polpenzia v reštaurácii – raňajky a večere formou bufetu. Stravovanie je možná aj pre vegetariánov a diabetikov. 

Šport a zábava:
moderné bazénové centrum, detský bazén so šmykľavkou, celodenné animácie pre deti a dospelých, tanečná terasa Belvedere.

Za poplatok:
hydromasáže, sauna, fitnes v hoteli PINETA, vodné športy, požičovňa bicyklov, člnov, šliapadiel, kanoe, športový areál Porto Sole vzdialený 500 m – 10 tenisových kurtov z toho 2 asfaltové, stolný tenis, minigolf, ihrisko na loptové hry, basketbal, boccia, plážový volejbal, škola potápania.

Pláž:
kamenistá prírodná, upravená, pre deti jemný štrk s pozvoľným vstupom do mora, ležadlá a slnečníky za poplatok, sprchy, kabíny na prezliekanie, prírodný chládok.

Pes nie je povolený.