Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Dom Opačak

Destinácia: Chorvátsko, Makarská riviéra, Makarska
Kód zájazdu: 806571
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Dom Opačak

TV chladnička,minibar parkovisko klimatizácia
Vzdialenosť od pláže: 190 m

Poloha:
na začiatku Makarskej v tichej uličke v blízkosti hotela Biokovka, 190 m od pláže, 15 minút chôdze od centra. Parkovanie na parkovisku v blízkosti domu.

Ubytovanie:
1. poschodie: 2 x AP/4 na jednom poschodí, čo dáva možnosť kombinovať väčšie skupiny 8-10 ľudí.

AP/4 typ B orientovaný na morskú stranu má dve 2-lôžkové izby, veľkú dennú miestnosť, veľká kuchyňa vybavená chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, klimatizáciou, sprcha/WC, TV-SAT a veľkou terasou s prekrásnym výhľadom na more.

AP/2+2 orientovaný na pohorie Biokovo má 2-lôžkovú izbu, kuchynská a jedálenská časť s rozkladacím gaučom pre 1 dospelú osobu resp. 2 deti do 12r. je vybavená chladničkou, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, klimatizáciou, 2 x sprcha/WC, TV-SAT, veľký balkón s výhľadom na pohorie.

AP/4 orientovaný na pohorie Biokovo má dve 2-lôžkové izby (do ap. sa vchádza cez prvú spálňu), kuchynská a jedálenská časť je vybavená chladničkou, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, klimatizáciou, 2 x sprcha/WC, TV-SAT, veľký balkón s výhľadom na pohorie.
AP/6 typ B orientovaný na pohorie Biokovo má tri 2-lôžkové izby (do ap. sa vchádza cez prvú spálňu), kuchynská a jedálenská časť je vybavená chladničkou, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, klimatizáciou, 2 x sprcha/WC, TV-SAT, veľký balkón s výhľadom na pohorie.


Stravovanie: vlastná strava resp. možnosť doobjednať polpenziu - raňajky a večere, resp. len večere v reštaurácii pri pláži. Raňajky formou bufetu a večere výber z 3 jedál, šalát, dezert a nápoj 2 dcl vína alebo 3 dcl piva alebo 2 dcl nealko.

Oslavujeme
Sun Travel Nitra oslavuje 20 rokov
Navštívte nás na
Sun Travel Nitra na Facebooku
Partneri
Chorvátske turistické združenie

Kontaktujte nás

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »