Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Dom Biokovo

Destinácia: Chorvátsko, Makarská riviéra, Tučepi
Kód zájazdu: 806676
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Dom Biokovo

chladnička,minibar plážový servis okruhliaková pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 350 m
Vzdialenosť od pláže: 30 m
Popis, poloha:
350 m od centra TUČEPI, priamo pri plážovej promenáde, vedľa hotela Alga. Dvojpodlažná vila so záhradou má apartmány a izby s klimatizáciou, kúpeľňu/WC, balkón alebo bez balkóna. Parkovanie za poplatok.

Ubytovanie:
STD/2 – apartmán typu štúdio, miestnosť s jednou manželskou posteľou, možnosť 1 prístelky za príplatok pre dieťa do 12r. (rozkladacie kreslo), kuchynský kút.

STD/3 – miestnosť s jednou manželskou posteľou a samostatným lôžkom, kuchynský kút, balkón s výhľadom na more.

STD/2+2 – dve 2-lôžkové izby medzi ktorými je kuchynka, v jednej izbe možnosť 1 prístelky za príplatok, väčší balkón dostupný z oboch izieb s výhľadom na more.

Izby:
2- lôžkové bez balkóna, 1-lôžková s balkónom, 3-lôžkové s balkónom a možnosťou 1 prístelky. Všetky izby majú chladničku.

Stravovanie:
Samostatné alebo polpenzia za príplatok (raňajky, večere), ktorá sa podáva v blízkej reštaurácii. Raňajky sú podávané formou bufetu a večere výberom z troch jedál. V cene večere je aj jeden nápoj a dezert.

Pláž:
Pekná pláž s okrúhlymi malými kamienkami uprostred píniových stromov s pozvoľným vstupom do mora. K dispozícii sú aj ležadlá a slnečníky za poplatok. Príťažlivosť pláže znásobuje promenáda s množstvom reštaurácií, kaviarní, taverny so živou hudbou, obchodíky, stánky s občerstvením sa tiahnu pozdĺž celej pláže.

Naše hodnotenie:
Pekne zariadené izby s výbornou polohou na skok od pláže, v tichej časti vyhľadávaného strediska Tučepi uspokoja každého milovníka Jadranu. Odporúčame klientom (hlavne rodinám s malými deťmi), ktorí vyhľadávajú možnosť pohodovej relaxácie v tieni pod píniami a pritom hneď na pláži.