Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Hotel Pineta

Destinácia: Chorvátsko, Istria, Vrsar
Kód zájazdu: 806723
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Pineta

TV bicykle vodné bicykle sauna aerobik bazén vnútorný parkovisko miniklub detský bazén fitness centrum trezor animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 500 m
Vzdialenosť od pláže: 100 m


Poloha:

N 45° 8' 52.02“   E 13° 36' 3.56“
na vŕšku, 500 m od historického centra Vrsaru, 100 m od pláže.

Vybavenie:
klimatizovaná reštaurácia s terasou a výhľadom na more, aperitív bar s terasou, internetový kút za poplatok, Lobby Piano Bar - kaviareň s klavírom, cukráreň s terasou, vnútorný vyhrievaný bazén a vonkajšie bazény so sladkou vodou a vírivkou, Pool bar Belvedere, detský mini klub (4-11r.), trezor na recepcii za poplatok, Wi-Fi zdarma, výťah, bezplatné parkovisko. Trattoria Basilico s terasou na rive, reštaurácia a la carte Lungomare s terasou priamo nad morom, zmrzlináreň/kaviareň Aroma s terasou na rive. 

Ubytovanie:
klimatizované 2-lôžkové izby (cca 16 m2), majú francúzsku posteľ alebo dve oddelené lôžka, kúpeľňu/WC, fén, mini bar, TV-SAT, telefón, väčšina izieb s balkónom. Izby SUPERIOR (cca 23 m2) s balkónom a s výhľadom do parku pre max. 2 osoby, izby na morskú stranu PREMIUM (cca 21-24 m2) sú s možnosťou prístelky (táto izba môže byť aj pre 1 osobu ako 1/1 BMS). Výhľad môže byť čiastočne zakrytý stromami.

Stravovanie:
polpenzia, raňajky a večere formou bufetu, raňajky v hoteli Pineta a večere v hoteli Pineta alebo v reštaurácii Belvedere. Stravovanie je možná aj pre vegetariánov a diabetikov.

Šport a zábava:
moderné bazénové centrum s tobogánom, detský bazén so šmykľavkou, celodenné animácie pre deti aj dospelých, aquaerobik, vodné pólo, úschovňa bicyklov, tanečná terasa.

Za poplatok:
Wellness & Spa, hydromasáže, sauna, fitnes, požičovňa bicyklov, člnov, vodných bicyklov, športový areál Porto Sole 500 m – 10 tenisových kurtov z toho 2 asfaltové, stolný tenis, minigolf, vodné športy, škola potápania, ihrisko na loptové hry, boccia, plážový volejbal.

Pláž:
kamenistá upravená, pre deti jemný štrk s pozvoľným vstupom do mora. Ležadlá a slnečníky za poplatok. Sprchy, prezliekarne, WC.

 

Pes nie je povolený.

Oslavujeme
Sun Travel Nitra oslavuje 20 rokov
Navštívte nás na
Sun Travel Nitra na Facebooku
Partneri
Chorvátske turistické združenie

Kontaktujte nás

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »