Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Aparthotel Beach

Destinácia: Bulharsko, Obzor
Kód zájazdu: 975549
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Aparthotel Beach

TV chladnička,minibar vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž klimatizácia
Mesto Obzor
Mesto OBZOR sa z roka na rok mení na jedno krásne, kvalitné a atraktívne letovisko, ktoré je obľúbenou destináciou pre Slovákov. Nachádza sa na pobreží Čierneho mora. Je vzdialené 65 km južne od Varny, 73 km od Burgasu. Súčasný názov mesta Obzor je prekladom starého názvu Helipolis. V centre sa nachádza malý park, v ktorom dominujú stĺpy a sochy z Chrámu boha Jupitera z rímskeho obdobia. Mesto Obzor ponúka rôzne možnosti zábavy pre deti, ale aj dospelých. Neďaleko mesta sa nachádza stredoveká pevnosť a krásny kláštor, na ktorý sa aktívnejším dovolenkujúcim určite oplatí ísť.

Poloha
Rodinný aparthotel s veľmi príjemnou atmosférou a kvalitnými službami. Nachádza sa v novej časti Obzoru v blízkosti hotela Sania (asi 50m) a 10 minút chôdze do centra mesta.  Výhodou je blízkosť pláže Cesta trvá asi 3 minúty. Aparthotel  poskytuje kvalitné ubytovanie hlavne pre rodiny s deťmi.

Ubytovanie a stravovanie
Priestranné 2 - 4 lôžkové klimatizované apartmány s oddelenou spálňou pre 2 osoby a rozťahovacou sedacou súpravou v obývacej miestnosti pre 1 dospelú osobu alebo 2 deti do 12 rokov. Komfortne zariadený interiér s kuchynským kútikom (bez sporáka), chladničkou,rýchlovarnou kanvicou na prípravu kávy a čaju. S balkónom, kúpeľňou, WC a televízorom. Stravovanie je možné v hoteli Sania. 

Mestská pláž
Jedna z najkrajších a najdlhších pláží pri Čiernom mori je práve v meste OBZOR. Tiahne sa pozdĺž priezračného mora po pobreží, v dĺžke 10 km, šírke 20-80 m, s jemným zlatistým pieskom od prístavu BIALA až po starú časť mesta. Druhú stranu pláže lemuje promenáda s osvetlením, pri ktorej nájdete taverničky s výhľadom na more, ktoré je čisté rovnako ako aj pláže. Vstup do mora je plynulý, vhodný pre rodiny s deťmi. Voda má nízky obsah soli a nevyskytujú sa v nej nebezpečné a nepríjemné živočíchy. Na pláži si môžete prenajať slnečníky, ležadlá a vybrať si z bohatej ponuky vodných športov. 

Delegát
Osoba, ktorá je Vám k dispozícii počas Vašej dovolenky obvykle, okrem úvodného stretnutia aj denne v určených hodinách na recepcii hotela Sania. Jeho náplňou práce je hlavne asistovať pri ubytovaní klientov, organizovať fakultatívne výlety v spolupráci s miestnou CK. Je klientom k dispozícii počas informačných hodín, ktoré sú zverejnené v každom ubytovacom zariadení spolu s telefonickým kontaktom na delegáta v prípade núdze. Asistuje pri zdravotných problémoch a návšteve lekára. Odporúčame aspoň jedenkrát za pobyt stretnutie s ním. Poskytne Vám rôzne rady, aktuálne informácie, prekonzultuje s Vami Vaše požiadavky. Delegát je naším splnomocneným zástupcom na riešenie prípadných problémov a reklamácií, ktoré môžu vzniknúť počas Vašej dovolenky.

Doprava
Je zabezpečená vlastnými luxusnými klimatizovanými autobusmi SCANIA Irizar PB s počtom sedadiel 54. Cesta trvá približne 24 hodín. Vedie cez Maďarsko, Rumunsko a Bulharsko. Bezpečnostné prestávky sú každé 3 až 4 hodiny.

Výbava autobusu:
tónované sklá, WC, audio - video, bufet na teplé a studené nápoje, polohovateľné sedadlá vysúvateľné do uličky, opierky nôh, sieťka na časopisy, stolík, individuálne osvetlenie, zvýšený úložný priestor na batožinu.

Nástupné miesta:
Svidník, Stropkov, Giraltovce, Prešov, Košice, Vranov n/T, Humenné, Strážske, Michalovce, Trebišov

Komfort+:
káva a čaj počas cesty zdarma

Poskytované služby a ich rozsah:
Rozsah a kvalita služieb je presne určená týmto katalógom. Dĺžka zájazdu je počet kalendárnych dní celého zájazdu vrátane autobusovej dopravy. Podľa ubytovacích štandardov ubytovanie po 14:00 hod.