Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Smaragdové jazero Königsee, Orlie hniezdo, soľná baňa a alpská likérka

Destinácia: Nemecko, Bavorsko
Kód zájazdu: 1303537
Cena od: 199 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

27.07.2024 2 dni First Minute 199 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Vydajte sa s nami na výlet rozprávkovo krásnou bavorskou prírodou, ktorú si budete môcť vychutnať aj počas plavby po smaragdovom jazere Königsee, navštívite najstaršiu soľnú baňu v Európe, vyjdete na známe Orlie hniezdo, kde sa pred Vami naskytne neskutočný výhľad na Bavorské Alpy, zastavíte sa aj čarovnom Berchtesgadene a náladu Vám pozdvihnú vynikajúce alpské likéry.

Program :
1.deň :
odchod zo Slovenska v ranných hodinách. Prvou zastávkou bude najstaršia soľná baňa v Európe Salzbergwerk, kde zažijete nielen úžasnú laserovú show, povozíte sa vláčikom, ale taktiež sa budete plaviť podzemným jazierkom, ktoré je mysticky osvetlené.
Šmyknete sa po baníckej šmýkačke, vďaka ktorej sa dostanete hlbšie do útrob bane. Šmýkačka je dlhá 36 metrov. 
Neskôr sa zohrejete pri ochutnávke alpských likérov Grassl a ak Vám niektorý z nich zachutí, budete si ho môcť aj zakúpiť. Poobede sa preplavíte po smaragdovom jazere Königsee na ostrov sv. Bartolomeja.
Tu sa nachádza múzeum, kaplnka a najlepšia rybárska reštaurácia v okolí. Taktiež si budete môcť zakúpiť rôzne typické bavorské suveníry a navštíviť kaviarničky, obchodíky a reštaurácie, ktoré sa tu nachádzajú. Vo večerných hodinách odchod na hotel, kde sa ubytujete. Nocľah.

2.deň :
po raňajkách bude prvou zastávkou Kehlsteinhaus – Orlie hniezdo, kde sa vyveziete lokálnym turistickým autobusom po jednej z najkrajších horských ciest počas ktorej sa Vám naskytnú nádherné výhľady na Bavorské Alpy. Neskôr vyskúšate i pôvodný mosadzný Hitlerov výťah. Orlie hniezdo bol vlastne darček pre Adolfa Hitlera, ktorý ho však prakticky ani nevyužíval. 
V budove uvidíte mramorový krb, ktorý daroval Mussolini Hitlerovi, kúsok múzea a nachádza sa tu i reštaurácia. Neskôr sa prejdete centrom horského mestečka Berchtesgaden, ktoré je vsadené do rozprávkovo krásnej prírody. V prípade záujmu môžete navštívite zámok, záhrady, uvidíte mestské domy a typické fresky na domoch zo 16. storočia.
Individuálne voľno na návštevu kaviarní a reštaurácií. V popoludňajších hodinách cca o 16:00 hod. odchod na Slovensko. Príchod na Slovensko vo večerných hodinách.

Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
1 x ubytovanie v 3* hoteli
1 x raňajky
služby overeného sprievodcu
prehliadku miest podľa programu
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka  7 € / osoba ( môžete si vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...) 
príplatok za jednolôžkovú izbu 50 € / osoba / noc
nástupné miesta 
Nitra 9 € (garantovaný zvoz)
Sereď 9 € (garantovaný zvoz)
Trnava 9 € (garantovaný zvoz)
Bratislava 0 € (garantovaný zvoz)
Všetky nástupné miesta budú realizované
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
plavba po jazere Königsee : dospelá osoba 19,80 €
soľná baňa Salzbergwerk + Orlie hniezdo - 46,40 € / osoba
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.
Oslavujeme
Sun Travel Nitra oslavuje 20 rokov
Navštívte nás na
Sun Travel Nitra na Facebooku
Partneri
Chorvátske turistické združenie

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »