Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Costa Favolosa

Costa Favolosa_1 Costa Favolosa_3 Costa Favolosa_2 Costa Favolosa_9 Costa Favolosa_8 Costa Favolosa_7 Costa Favolosa_6 Costa Favolosa_5 Costa Favolosa_4
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1322380
Cena od: 1 149 €
Príplatky od: 310 €
Plavby

Výber termínu

20.10.2024 13 dní First Minute 1 149 € +310 € autobusová

Popis zájazdu

Popis:
PLAVBA so slovenským SPRIEVODCOM a autobusovou DOPRAVOU zo SLOVENSKA
SAVONA Ligúria · MARSEILLE · MALAGA · CADIZ Španielsko · LISABON · GIBRALTAR · VALENCIA · SAVONA Ligúria


Program:
1. deň:
Odchod autobusu zo Slovenska v neskorších popoludňajších resp. večerných hodinách NON STOP do Talianska cez Rakúsko. Počas cesty do prístavu vás náš sprievodca oboznámi so životom na palube lodí Costa Cruises, organizačnými pokynmi a programom zájazdu.

2. deň:
V ranných resp. dopoludňajších hodinách príchod do talianskeho prístavu v SAVONE v Ligúrii. Registrácia a check-in na loď. V popoludňajších hodinách zoznamovacia prehliadka s loďou, ubytovanie a bezpečnostný nácvik pred vyplávaním. Plánované odplávanie z prístavu o cca 18.00 hod.

3. deň:
Priplávanie o cca 09.00 hod. do pôvabného francúzskeho prístavu v MARSEILLE. Marseille je hlavné mesto Provensálska a zároveň najvýznamnejším obchodným prístavom Francúzska. Plánované odplávanie o cca 17:00 hod.

4. deň:
Plavba po mori Voľný deň môžete využiť k návšteve lodných kúpeľov, fitness centra, kaviarne, divadla. Prípadne môžete len tak odpočívať na palube lodi, tešiť sa zo slnečných dní a užívať si skvelé nápoje v lodnom bare.

5. deň:
Priplávanie o cca 09.00 hod. do španielskeho mesta MALAGA, ležiaceho v regióne Andalúzia. Mesto láka návštevníkov historickými pamiatkami ako je stredoveká pevnosť, románská katedrála ale aj býčia aréna La Malagueta. Plánované odplávanie o cca 19.00 hod.

6. deň:
Priplávanie o cca 07.00 hod. do andalúzskeho mestečka CADIZ v Španielsku. Prístav v Cadiz bol východiskovým bodom expedície, ktorá viedla k objaveniu Ameriky. Plánované odplávanie o cca 17.30 hod.

7. deň:
Priplávanie o cca 10.00 hod. do LISABONU, hlavného mesta Portugalska. Návštevníkov láka centrum mesta s historickými pamiatkami ako je hrad Castelo de S. Jorge, najväčšie námestie Praca do Comercio a taktiež známy Kláštor hieronymitov. Plánované odplávanie o cca 19.00 hod.

8. deň:
Priplávanie o cca 15.00 hod. do GIBRALTARU, ktorý je územím Veľkej Británie. Jeho dominantou je maurská pevnosť a Gibráltarska skala, ktorú obývajú opice makaky. Plánované odplávanie o cca 21.00 hod.

9. deň:
Plavba po mori

10. deň:
Priplávanie o cca 08.00 hod. do tretieho najväčšieho mesta Španielska – VALENCIE. Mesto zaujme nezvyčajnou kombináciou historických a moderných prvkov. Historické centrum mesta je prepojené očarujúcim parkom s futuristickým areálom vedy a umenia, Ciudad de las Artes y las Ciencias. Plánované odplávanie o cca 19.00 hod.

11. deň:
Plavba po mori

12. deň:
Návrat do talianskeho prístavu v SAVONE o cca 08.00 hod., vylodenie a odchod na Slovensko.

13. deň:
Príchod na Slovensko v skorých ranných resp. dopoludňajších hodinách.


Stravovanie:
plná penzia

Doprava:
bus

Zľavy:
prístelky pre dospelé osoby alebo deti sú možné na vyžiadanie.


Poznámky:
Počas zastávok v jednotlivých prístavoch možnosť fakultatívneho výletu do okolia so sprievodcom lodnej spoločnosti COSTA CROCIERE (v anglickom jazyku) resp. podľa záujmu so slovensky hovoriacim sprievodcom alebo absolvovať individuálny program.

Oslavujeme
Sun Travel Nitra oslavuje 20 rokov
Navštívte nás na
Sun Travel Nitra na Facebooku
Partneri
Chorvátske turistické združenie

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »