Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Vianočný Salzburg a legendárny advent na jazere Wolfgangsee

Destinácia: Rakúsko
Kód zájazdu: 1327805
Cena od: 199 €
Príplatky od: 8 €
Poznávacie zájazdy
Eurovíkendy
Advent

Výber termínu

30.11.2024 2 dni First Minute 199 € +8 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Zažite neopakovateľnú atmosféru povestných salzburgských vianočných trhov, ktoré očaria každého návštevníka. Navštívte rozprávkovú dedinku Hallstatt, ktorá sa považuje za najkrajšiu dedinku v Rakúsku a vychutnajte si plavbu po legendárnom jazere Wolfgangsee.

Program zájazdu :
1.deň :
odchod zo Slovenska z jednotlivých nástupných miest. Cestou do Salzburgu sa zastavíte v romantickej dedinke v Hallstatte, ktorá sa považuje za jednu z najkrajších dedín sveta. 
Uchváti Vás pohľad na jazero v objatí 2 až 3-tisíc metrových hôr. Uvidíte tu aj unikátnu kostnicu a zistíte, prečo má Hallstat prívlastok "smrteľne krásna dedinka".
Neskôr budete pokračovať do Salzburgu. Navštíviť Salzburg počas adventu je veľký zážitok. Vianočné trhy a vysvietené staré mesto Vás uistia, že Vianoce sú najkrajšie sviatky roka. Každoročne lákajú tisíce návštevníkov. Odporúčame ochutnať salzburgský punč a v pouličných stánkoch si vychutnať lákavé klobásky, poprezerať všetky drobnosti, ktoré k Vianociam už neodmysliteľne pod Alpami patria. Prejsť sa po krásnej vianočne vyzdobenej ulici Getreidegasse je naozaj zážitok. V Salzburgu môžete navštíviť vianočný obchod, ktorý je otvorený celoročne a ozdoby sú tu naozaj od výmyslu sveta. Toto mesto Vás určite chytí za srdce a jeho útulnú atmosféru si zamilujete. S atmosférou Mozarta sa budete stretávať na každom kroku. Vyhnúť sa tu Mozartovi je jednoducho nemožné.
Zavedieme Vás do cukrárne, kde si budete môcť kúpiť obľúbenú čokoládovú pochúťku, jediné pravé Mozartove gule. Vyrába sa síce veľa ich napodobnenín, ale tie, ktoré sa vyrábajú podľa originálnej receptúry, nájdete len a len v Salzburgu. Naskytne sa Vám príležitosť navštíviť Mozartov rodný dom. Po prehliadke mesta budete mať dostatok času na návštevu adventných stánkov a vychutnáte si večernú vianočnú atmosféru Salzburgu. Vo večerných hodinách odchod na hotel. Ubytovanie a nocľah.


2.deň :
po raňajkách odchod z hotela pri jazero Wolfgangsee, ktoré v zime priláka na najkrajší advent v Rakúsku. Wolfgangsee vie, ako stvoriť krásu. Výzdoba jazera je legendárna, nakoľko krásu samotného prostredia dopĺňajú svetelné efekty v podobe sviečok a lampiónov. V St. Wolfgangu navštívite pôvabný adventný trh pod kostolom Sv. Wolfganga. Krásu vyzdobeného jazera Wolfgangsee si ešte viac vychutnáte počas plavby z dedinky z dedinky St. Wolfgang do St. Gilgen, kedy budú horské jazero zdobiť rozžiarené hviezdy a 19-metrový plávajúci lampáš, ktorý je jedinečným symbolom adventu pri jazere Wolfgangsee. Stovky zlato-červených sviečok Vás budú sprevádzať v dedinke St. Gilgen a zastaviť sa môžete i pri starobylých barokových jasličkách. Odchod na Slovensko cca o 16:30 hod. 
Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Približné časy odchodov z jednotlivých nástupných miest:
Nitra - cca o 4:30 hod.
Sereď - cca o 5:00 hod. 
Trnava - cca o 5:15 hod. 
Bratislava - cca o 6:00 hod.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
1 x ubytovanie v 3* hoteli
1 x raňajky
služby overeného sprievodcu
prehliadku Salzburgu
prehliadku Hallstattu
prehliadku st.Wolfgang
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka 7 € /osoba ( môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse) Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...)
príplatok za jednolôžkovú izbu 50 € /osoba/noc
prípadná pobytová taxa v hoteli cca  2 € /osoba/ noc
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
povinný príplatok za vstup turistického autobusu do Salzburgu a Hallstattu vrátane parkovného na oficiálnych parkoviskách 8 € /osoba ( rozpočítané na počet miest v autobuse ) 
nástupné miesta a príplatky : 
Nitra 9 € ( garantovaný zvoz )
Sereď 9 € ( garantovaný zvoz )
Trnava 9 € ( garantovaný zvoz )
Bratislava bez príplatku.
Všetky nástupné miesta budú realizované.
plavba loďou cca 8,00 €
Mozartov rodny dom cca 9 € ( v prípade záujmu )
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Oslavujeme
Sun Travel Nitra oslavuje 20 rokov
Navštívte nás na
Sun Travel Nitra na Facebooku
Partneri
Chorvátske turistické združenie

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »