Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Andalúzia s pobytom pri mori PLUS

Destinácia: Španielsko, Andalúzia
Kód zájazdu: 1336034
Cena od: 690 €
Príplatky od: 199 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

25.09.2024 5 dní First Minute 690 € +199 € odlet: Viedeň letecká
25.09.2024 5 dní First Minute 690 € +199 € odlet: Praha letecká

Popis zájazdu

Program:
1. deň
odlet z Viedne do Malagy (rodné mesto Pabla Picassa), transfer do hotela, ubytovanie v hoteli na pobreží Costa del Sol, večera a nocľah.

2. deň
raňajky, odchod do Malagy na prehliadku mesta. Prejdeme sa po jedinečnej mestskej promenáde pripomínajúcej subtropickú záhradu. Následne navštívime historické jadro mesta, uvidíme rímske divadlo, pevnosť Alcazaba a katedrálu La Manquita. Popoludní v rámci voľného programu máte možnosť slnenia a kúpania na mestskej pláži. Doporučujeme tiež ochutnať miestne víno s občerstvením v niektorej z typických bodeg. Ak dávate prednosť umeniu, určite nevynechajte návštevu múzea Pabla Picassa. Návrat do hotela a večera.

3. deň
raňajky, dnešný celodenný výlet zahájime prejazdom pohorím Sierra de Ronda do veľmi populárneho mestečka Ronda, jedného z najmalebnejších miest Španielska. Ronda je kolískou španielskej corridy a preslávené je tiež pobytom Ernesta Hemingwaya. Pri prechádzke mestom navštívime známu býčiu arénu s múzeom corridy a budeme sa kochať fantastickými panoramatickými výhľadmi na Rondu a kaňon rieky Tajo. Následne sa presunieme autobusom do britskej kolónie Gibraltar, ktorá je najjužnejším miestom európskeho kontinentu. Veľmi atraktívnym je už príchod do Gibraltaru, kde príjazdová cesta pretína letištnú dráhu a autá či autobusy musia dať prednosť štartujúcim a pristávajúcim lietadlám. Výhliadka z gibraltarskej skaly na prieliv oddeľujúci Európu od afrického kontinentu je skutočne očarujúca a nezabudnuteľná. Navštívime veľmi známu jaskyňu sv. Michala a našu pozornosť budú pútať aj všadeprítomné hravé gibraltarské opičky. V podvečer sa plní dojmov vrátime na večeru do hotela na pobreží Costa del Sol.

4. deň
raňajky, pobyt pri mori s možnosťou kúpania na plážach Costa del Sol, individuálne voľno (v prípade záujmu možnosť ďalšej individuálnej návštevy blízkej Malagy), večera a nocľah.

5. deň
raňajky, v závislosti od letových časov transfer na letisko v Malage a odlet do Viedne.

Ubytovanie:
4 x v izbách s vlastným príslušenstvom (sprcha a WC) v 3* hoteli v letovisku na pobreží Costa del Sol.

Stravovanie:
4 x polpenzia (raňajky a večere bez nápojov).

Doprava:
Letecká doprava » Viedeň – Malaga a späť.

Ostatné:
transfery a doprava klimatizovaným autobusom (prípadne vlakom) počas programu, služby slovenského alebo českého sprievodcu CK, program podľa popisu bez vstupov, DPH.

Povinné príplatky:
letiskové, bezpečnostné a servisné poplatky 199 €/os., City tax (platí sa v hoteli) vo výške 2-5 €/os./noc.

Priplatky:
za 1/1 izbu 150 €, vstupy a prípadná miestna doprava cca 40 €/os. (na mieste), transfer Bratislava - letisko Viedeň a späť 25 €/os. 
Oslavujeme
Sun Travel Nitra oslavuje 20 rokov
Navštívte nás na
Sun Travel Nitra na Facebooku
Partneri
Chorvátske turistické združenie

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »