Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Tajuplný Angkor Wat s odpočinkom na plážach v Thajsku

Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1337092
Cena od: 2 099 €
Príplatky od: 399 €
Poznávacie zájazdy
Exotika

Výber termínu

15.11.2024 15 dní First Minute 2 209 € +399 € odlet: Praha letecká
10.01.2025 15 dní First Minute 2 139 € +399 € odlet: Praha letecká
07.02.2025 15 dní First Minute 2 139 € +399 € odlet: Praha letecká
21.03.2025 15 dní First Minute 2 099 € +399 € odlet: Praha letecká

Popis zájazdu

V deviatom až päťnástom storočí sa Angkor rozkladal na území viac ako tisíc kilometrov štvorcových a žil tu milión ľudí. A stovky rokov čakali tieto chrámy stratené v džungli na svoje znovuobjavenie. Poďte ich preskúmať spoločne s nami, užijete si more na thajskom ostrove Ko Chang a na záver spoznajte letovisko Pattaya s tými najlepšími nákupnými možnosťami v Thajsku.


Program
1: ODLET Z PRAHY (VIEDNE)
Odlet z Prahy (Viedne) a let do Bangkoku s prestupom.

2: PRÍLET DO BANGKOKU
Raňajky v lietadle, prílet do Bangkoku. Transfer do hotela, nocľah v Bangkoku.

3: SPOZNÁVANIE BANGKOKU VRÁTANE KRÁľOVSKÉHO PALÁCA
Raňajky. Celodenná fakultatívna prehliadka mesta. Navštívite chrám Wat Traimit v čínskej štvrti, kde sa nachádza socha zlatého Budhu, ktorá je vyrobená z 5,5 t rýdzeho zlata. Ďalej chrámový komplex Wat Po so sochou ležiaceho Budhu. Poobede uvidíte kráľovský palác Grand Palace a tu si prezriete chrám Wat Phra Kaeo, v ktorom sa nachádza jeden z najvýznamnejších symbolov Thajska - socha Smaragdového Budhu. Následne budete mať možnosť neopakovateľného zážitku z plavby loďou po kanáloch rieky Chao Phraya, vodnej tepny mesta, počas ktorej sa pozriete na chrám Watu Arun. V závere prehliadky tiež navštívite manufaktúru drahých kameňov a zlata. Nocľah v Bangkoku.

4: KAMBODŽA LETECKY - SIEM REAP
Raňajky, transfer na letisko, prelet do kambodžského Siem Reapu, transfer do hotela, ubytovanie. Zvyšok dňa individuálne voľno. Odporúčame prechádzku po nábreží s návštevou Starého trhoviska Phsar Chas s nekonečnými možnosťami nákupov suvenírov a reštaurácií. Nocľah v Siem Reap.

5: JEDINEČNÝ ANGKOR WAT
Raňajky, návšteva bývalého hlavného mesta khmérksej ríše - slávneho komplexu Angkor Wat, zapísaného na zozname UNESCO. Vstup južnou bránou do chrámu Angkor Thom, ďalej chrám Bayon, Terasa slonov a Terasa malomocného kráľa. Návšteva chrámu Ta Prohm zahaleného v džungli. Poobede chrám Angkor Wat - majstrovské architektonické dielo postavené v 12.storočí, ktorého stavba trvala 30 rokov a predstavuje khmérsku civilizáciu v jej najlepšej podobe. Návrat do hotela, nocľah v Siem Reap.

6: CHRÁM V DŽUNGLI A JAZERO TONLE SAP
Raňajky, prehliadka vzdialenejšej časti komplexu Angkor Wat - magického chrámu Beng Mealea, po storočia ukrytého v džungli medzi vetvami a koreňmi stromov. Komplex uvidíte z vyvýšených drevených chodníkov, ktoré ponúkajú pohľad na chrámové stavby z inej perspektívy. Poobede plavba loďou po jazere Tonle Sap, z ktorej uvidíte plávajúcu rybársku dedinu. Nocľah v Siem Reap.

7: Z KAMBODŽI DO THAJSKA
Skoré raňajky, transfer na tropický ostrov v Thajsku Ko Chang, ktorý je vďaka svojmu tvaru nazývaný Sloním ostrovom. Ponúka bujné dažďové pralesy, vodopády, krásne biele pláže a zachovalú prírodu predovšetkým vďaka Národnému parku Mu Ko Chang. Jedná sa o ideálne miesto k dobrodružstvu a relaxácii. Nocľah na Ko Chang.

8: RELAX NA PLÁŽI
Raňajky, individuálne voľno na relax na pláži. Nocľah na Ko Chang.

9: OKRUH OSTROVOM
Raňajky, individuálne voľno na relax na pláži alebo možnosť celodenného fakultatívneho výletu po ostrove - prechádzka džungľou až k vodopádu Tan Mayom. Odjazd k mangrovníkovým porastom - prechádzka s pozorovaním krabov huslistov a opíc makak. Návšteva rybej farmy s chovom dravých rýb kanicov a menších druhov žralokov. Zastávka na plantážach s durianmi, kaučukovníkmi a ananásmi. Ľahký trek k najväčšiemu vodopádu na ostrove Khlong Phlu s možnosťou kúpania. Nocľah na Ko Chang.

10: NÁRODNÝ PARK MU KO CHANG
Raňajky, individuálne voľno na pláži alebo možnosť fakultatívneho poldenného výletu motorovým člnom za šnorchlovaním do Národného parku Mu Koh Chang. Zastávka na 3 rôznych miestach s množstvom pestrofarebných rýb s obedom. Nocľah na Ko Chang.

11: KURZ THAJSKÉHO VARENIA
Raňajky, individuálne voľno na pláži alebo možnosť skúsiť si fakultatívne kurz thajského varenia (cca 3 hodiny) - príprava tradičných thajských pokrmov s následnou ochutnávkou. Nocľah na Ko Chang.

12: VÝLET LOĎOU NA OSTROV KO MAK
Raňajky, individuálne voľno na pláži či možnosť fakultatívneho výletu loďou na blízky ostrov Ko Mak s nedotknutými plážami. Nocľah na Ko Chang.

13: DO CENTRA ZÁBAVY - PATTAYA
Raňajky, transfer do presláveného prímorského letoviska Pattaya, ubytovanie, zvyšok dňa individuálne voľno, nocľah v Pattaya.

14: PATTAYA - BAGKOK
Raňajky, voľný deň s možnosťou posledného kúpania v mori či k záverečným nákupom. V podvečerných hodinách transfer do Bangkoku k finálnemu odletu do Prahy.

15: PRÍLET DO PRAHY (VIEDNE)
Prílet do Prahy (Viedne).

Cena zahrnuje:
leteckú dopravu Praha - Bangkok - Praha s prestupmi v ekonomickej triede
prelet Bangkok - Siem Reap
12 x nocľah v hoteloch 3-4* s raňajkami
program vrátane vstupov a transfery podľa itinerára
služby sprievodcu CK

Cena nezahrnuje:
letiskové taxy 399,- EUR
vízum Kambodža 35,- USD (1 x foto so sebou)
fakultatívne výlety
prepitné 40,- USD/osoba
cestovné poistenie ECP PLUS (ponuku poistenia radi pošleme podľa aktuálnej ceny zájazdu)

Oslavujeme
Sun Travel Nitra oslavuje 20 rokov
Navštívte nás na
Sun Travel Nitra na Facebooku
Partneri
Chorvátske turistické združenie

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,18 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,71 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »