Rýchly kontakt

037 / 65 559 66

suntravel@suntravel.sk

Delfin

Hotel Delfin_1 Hotel Delfin_2 Hotel Delfin_6 Hotel Delfin_7 Hotel Delfin_3 Hotel Delfin Hotel Delfin_4 Hotel Delfin_5 Hotel Delfin_8
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Poreč
Kód zájazdu: 1275450
Cena od: 319 €
Príplatky od: 18,90 €
Pobytové zájazdy
Potápanie
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

14.09.2024 8 dní First Minute 319 € +18,90 € vlastná

Delfin

TV domáce zviera kajak, kanoe vodné lyže windsurfing, surf konferenčná miestnosť jazda na koni bazén morská voda parkovisko detské ihrisko tobogan, šmýkačka detské animácie miniklub detský kútik detský bazén vodné športy na pláži kamienková pláž trezor večerný program animačný program internet, WiFi bazén
Vzdialenosť od pláže: 100 m

Popis:
Rozsiahly hotel DELFIN sa nachádza na zalesnenom polostrove Zelenej Laguny, v krásnom prostredí, cca 100 m od pláže. Pred hotelom v záhrade je umiestnený bazén s morskou vodou. Pri kamienkovej pláži s upravenými plochami sú veľké trávnaté záhrady so stromami na slnenie a pre deti je k dispozícii veľký tobogán.


Vybavenie a služby:
recepcia, klimatizovaná reštaurácia, aperitív bar, výťahy, Wi-Fi v lobby bare, vonkajší bazén s morskou vodou, ležadlami a slnečníkmi, ihrisko pre deti s množstvom vodných efektov a atrakcií, detský bazén s tobogánmi a detskou zónou na hradnie a oddych, bar pri bazéne, TV miestnosť, úschovňa bicyklov (za poplatok), obchod so suvenírmi a tlačou, trezor (za poplatok), konferenčná miestnosť. V blízkosti hotela sa nachádzajú reštaurácie, bary, obchodíky, detské ihrisko, parkovanie (za poplatok). Pre milovníkov športov sú v letovisku (za poplatok) k dispozícií športoviská pre tenis, stolný tenis, minigolf, basketbal, futbal, squash, jazdu na koni a výborné podmienky pre vodné lyžovanie, plachtenie, windsurfing, kanoistiku, potápanie, jazdu na vodnom banáne, vodný skúter. K službám hotela patria tiež animácie pre deti vo veku 4-12 rokov, mini disco, mini klub s tvorivými dielňami, hrami, športovými aktivitami a taktiež animácie pre dospelých, večerný program so živou hudbou, organizované športové turnaje. Pes možný (za poplatok).


Ubytovanie:
útulné, priestorovo menšie štandardné dvojlôžkové izby a dvojlôžkové izby s oddelenými dvomi lôžkami s možnosťou jednej prístelky, vhodnej pre dieťa do 14 rokov. Izby majú sprchu s WC, telefón, balkón, orientácia na morskú stranu (za príplatok). Pre štvorčlenné rodiny je možná Rodinná izba s balkónom – dve dvojlôžkové izby prepojené vnútornými dverami (na vyžiadanie). Orientácia na morskú stranu v rodinnej izbe (za príplatok).


Stravovanie:
polpenzia – formou bohatých švédskych stolov resp. možnosť doobjednať plnú penziu formou švédskych stolov/výber z menu.

Deti:
Detská postieľka (obmedzený počet) ZDARMA. UPOZORNENIE: Rodinná izba je možná pri zaplatení ceny všetkých pevných lôžok.

Tip:
Plitvické jazerá, ostrovy Brijuni, splav rieky Kupar, jaskyňa Baredine, Opatija, Rovinj, Pula, Lipica, jaskyňa Postojnska jama, Terst.

Oslavujeme
Sun Travel Nitra oslavuje 20 rokov
Navštívte nás na
Sun Travel Nitra na Facebooku
Partneri
Chorvátske turistické združenie

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »